Hoppa till huvudinnehåll
Person som pekar på TV-skärm
Bildtext till hero.

Tjänster för att utveckla företag

Vi hjälper dig att utveckla ditt företag. Våra rådgivare har en bred och lång erfarenhet av entreprenörskap och affärsutveckling inom alla branscher. Vi har dessutom ett stort nätverk av experter och personer med spetskunskap.

Boka en kostnadsfri rådgivning med oss redan i dag och låt oss bidra till din utveckling.

Utveckla ditt företag tillsammas med våra rådgivare

Våra rådgivare har stor erfarenhet av att utveckla företag och hjälper dig att ta nästa steg. Läs mer om hur respektive rådgivare kan hjälpa dig.
Almi logo

Almis vision är att skapa möjligheter för alla bärkraftiga idéer och företag att utvecklas. Med rådgivning, lån och riskkapital möter vi kunderna i företagandets alla faser – från idéer till framgångsrika företag. Det omfattar såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som befintliga företag i en expansionsfas.

Kontakta oss för rådgivning
Business Region Göteborg logo

Business Region Göteborg förmedlar kunskap och kontakter, och vi hjälper entreprenörer och innovatörer göra sina affärsidéer till verklighet. Bland annat erbjuder vi en rad av kostnadsfria tjänster till dig, som bor runt om i Göteborgsregionen, som är nyfiken på eller vill starta eget företag.

Kontakta oss för rådgivning
CSR Västsverige logo

CSR Västsverige är Sveriges största, sektoröverskridande nätverk för samhällsansvar och hållbar utveckling. Genom att erbjuda kompetensutveckling, inspiration, verktyg och kontaktnät stärker vi våra medlemmars förutsättningar att utveckla ett strategiskt hållbarhetsarbete. Vi är även en arena för kunskaps- och erfarenhetsutbyte mellan privat, offentlig och idéburen sektor samt akademi. CSR Västsveriges vision är en region där alla verksamheter tar ansvar och gör skillnad för världen.

Kontakta oss för rådgivning
Coompanion logo

Starta hållbara företag tillsammans! Coompanion ger er kostnadsfri rådgivning där ni kan få hjälp med allt från affärsidé och företagsform till hållbarhetsfokus och marknadsföring.

Kontakta oss för rådgivning
Drivhuset logo

Drivhuset är experter på konceptutveckling, idéutveckling och processer för att utveckla nya hållbara lösningar genom våra forskningsbaserade metoder LOOPA och TOOKIG. Vi erbjuder vägledning, utbildning, workshops och innovationsledning och vi tillhandahåller konkreta verktyg metoder som stöttar människor, organisationer och företag att bli framgångsrika i en snabbrörlig värld.

Kontakta oss för rådgivning
Ekocentrum logotyp

Ekocentrum erbjuder några av Sveriges mest efterfrågade och uppskattade oberoende miljö- och hållbarhetsutbildningar. Vi är en helt fristående, oberoende och partipolitiskt obunden stiftelse som startade 1993 för att bidra till en hållbar utveckling. Välkommen till oss när du vill komma vidare i hållbarhetsarbetet!

Ekocentrum är utfärdare av Miljödiplom, ett förenklat miljöledningssystem där verksamheter får bättre koll på sin verksamhets miljöpåverkan och möjligheter för utveckling. Ekocentrum har dessutom lagt till ytterligare fokus på ökad cirkulär ekonomi och livscykelperspektiv.

Kontakta oss för rådgivning
Support Group Network logo

Support Group Network är en icke-vinstdrivande organisation som driver behovsbaserade projekt som bidrar till bättre integration. Vi fungerar som ett paraply som samlar olika enskilda insatser som syftar till att stödja utrikesfödda att självorganisera och integrera i samhället. Via ÖDE-projektet vänder vi oss till entreprenörer med utländsk bakgrund som är på väg att starta eller redan driver ett företag.

Kontakta oss för rådgivning

Våra tjänster och erbjudanden

Vi finns här för dig som vill utveckla ditt företag. Här hittar du ett urval av våra organisationers tjänster och erbjudanden.

Företag365 – workshops som får fart på ditt företag

Företag365 är ett affärsutvecklingsprogram från Business Region Göteborg i workshopformat som riktar sig till dig som startat och driver en verksamhet som du vill lyfta till nästa nivå. 

Vi arbetar utifrån helheten och skapar förståelse för sambanden mellan affärsmodell, marknadsföring, ekonomi och försäljning.

Läs mer på Business Region Göteborg
https://app.emarketeer.com/resources/20259/My_Images/FUTV/BC_Yesbox/2023/230831_-_Enskild_nringslivsverksamhet_med_Skatteverket.jpg
EVENEMANG

Funderar du på att starta enskild näringslivsverksamhet?

Läs mer och anmäl dig här
https://app.emarketeer.com/resources/20259/jag-vill-bli-bonde-MEDgrafik-3.jpg
EVENEMANG

Jag vill typ bli bonde?

Läs mer och anmäl dig här
https://app.emarketeer.com/resources/20259/My_Images/FUTV/BC_Yesbox/2023/230919_-_Funderar_du_p_att_starta_aktiebolag.jpg
EVENEMANG

Funderar du på att starta aktiebolag?

Läs mer och anmäl dig här
Visa cookie-information