Person som pekar på TV-skärm

Tjänster för att utveckla företag

Vi hjälper dig att utveckla ditt företag. Våra rådgivare har en bred och lång erfarenhet av entreprenörskap och affärsutveckling inom alla branscher. Vi har dessutom ett stort nätverk av experter och personer med spetskunskap.

Boka en kostnadsfri rådgivning med oss redan i dag och låt oss bidra till din utveckling.

  • Almis vision är att skapa möjligheter för alla bärkraftiga idéer och företag att utvecklas. Med rådgivning, lån och riskkapital möter vi kunderna i företagandets alla faser – från idéer till framgångsrika företag. Det omfattar såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som befintliga företag i en expansionsfas.

  • Business Region Göteborg förmedlar kunskap och kontakter, och vi hjälper entreprenörer och innovatörer göra sina affärsidéer till verklighet. Bland annat erbjuder vi en rad av kostnadsfria tjänster till dig, som bor runt om i Göteborgsregionen, som är nyfiken på eller vill starta eget företag.

  • Starta hållbara företag tillsammans! Coompanion ger er kostnadsfri rådgivning där ni kan få hjälp med allt från affärsidé och företagsform till hållbarhetsfokus och marknadsföring.

  • Drivhuset är experter på konceptutveckling, idéutveckling och processer för att utveckla nya hållbara lösningar genom våra forskningsbaserade metoder LOOPA och TOOKIG. Vi erbjuder vägledning, utbildning, workshops och innovationsledning och vi tillhandahåller konkreta verktyg metoder som stöttar människor, organisationer och företag att bli framgångsrika i en snabbrörlig värld.

  • Ekocentrum erbjuder några av Sveriges mest efterfrågade och uppskattade oberoende miljö- och hållbarhetsutbildningar. Vi är en helt fristående, oberoende och partipolitiskt obunden stiftelse som startade 1993 för att bidra till en hållbar utveckling. Välkommen till oss när du vill komma vidare i hållbarhetsarbetet!

    Ekocentrum är utfärdare av Miljödiplom, ett förenklat miljöledningssystem där verksamheter får bättre koll på sin verksamhets miljöpåverkan och möjligheter för utveckling. Ekocentrum har dessutom lagt till ytterligare fokus på ökad cirkulär ekonomi och livscykelperspektiv.

  • Support Group Network är en icke-vinstdrivande organisation som driver behovsbaserade projekt som bidrar till bättre integration. Vi fungerar som ett paraply som samlar olika enskilda insatser som syftar till att stödja utrikesfödda att självorganisera och integrera i samhället. Via ÖDE-projektet vänder vi oss till entreprenörer med utländsk bakgrund som är på väg att starta eller redan driver ett företag.

Våra tjänster och erbjudanden

Vi finns här för dig som vill utveckla ditt företag. Här hittar du ett urval av våra organisationers tjänster och erbjudanden.

Bild
Workshopserie Företag365

Företag365 – workshops som får fart på ditt företag

Företag365 är ett affärsutvecklingsprogram från Business Region Göteborg i workshopformat som riktar sig till dig som startat och driver en verksamhet som du vill lyfta till nästa nivå. 

Vi arbetar utifrån helheten och skapar förståelse för sambanden mellan affärsmodell, marknadsföring, ekonomi och försäljning.

Läs mer på Business Region Göteborg
https://app.emarketeer.com/resources/20259/My_Images/BRG_Generella_bilder/Social_1920x1080.jpg
26 feb
EVENEMANG  -  26 feb

Arbeta strategiskt på LinkedIn - Social Selling - 2 delar

Så lär du dig bemästra konsten att skapa meningsfulla digitala relationer på LinkedIn och maximera dina affärsmöjligheter.
Läs mer och anmäl dig här
https://app.emarketeer.com/resources/20259/My_Images/FUTV/hllbarhetshjulet/56248266-working-towards-a-deadline-can-be-tricky-business-shot.jpg
29 feb
EVENEMANG  -  29 feb

Hållbarhetshjulet

Hur kan man jobba mer hållbart och samtidigt öka affärsnyttan? Välkommen till Hållbarhetshjulet - en workshopserie där vi reder ut begreppen och identifierar vad hållbarhet innebär för just ert företag och hur ni kommer igång, eller hur ni vidareutvecklar ert hållbarh...
Läs mer och anmäl dig här
https://app.emarketeer.com/resources/20259/My_Images/FE/TECH/lyckas-med-upphandling_1920x1080.jpg
1 mar
EVENEMANG  -  1 mar

Så kan du göra affärer med Göteborgs Stad

Välkommen till workshopen "Så kan du göra affärer med Göteborgs Stad". 
Läs mer och anmäl dig här