Kontakt

Kontakt

YESBOX-TEAMET

Har du några frågor är det vanligtvis bara att komma in i boxen, - men nu under pandemin är det de digitala vägarna som gäller istället. Välkommen att chatta med oss varje vardag eller maila oss direkt;

Allmänna frågor: hello@yesboxgoteborg.se
Kontakta oss: kontakt@yesboxgoteborg.se
Boka rådgivning: radgivning@yesboxgoteborg.se
 

Titel
Våra aktörer

  • Camille Chebli
    Camille Chebli
    ALMI
    Mobilnummer
    Description
    OM ALMI
    Almis vision är att skapa möjligheter för alla bärkraftiga idéer och företag att utvecklas. Med rådgivning, lån och riskkapital möter vi kunderna i företagandets alla faser – från idéer till framgångsrika företag. Det omfattar såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som befintliga företag i en expansionsfas.
  • Marcus Nordanstad
    Marcus Nordanstad
    Connect
    Mobilnummer
    Description
    OM CONNECT
    Connect är en ideell organisation som matchar entreprenörer med kompetens och kapital från näringslivet. Därigenom förkortar vi deras väg till verkliga och varaktiga resultat. Vi stimulerar utvecklingen av tillväxtföretag och ökar på så vis antalet företag i Västsverige.
  • Joachim Keim
    Joachim Keim
    Coompanion
    Mobilnummer
    Description
    OM COOMPANION
    Ska ni starta företag tillsammans? Vi ger er kostnadsfri rådgivning där ni får hjälp med allt ni behöver tänka på kring organisation, samarbete, möjligheter och risker. Vi hjälper även företag som vill samverka om till exempel en lokal eller gemensamt erbjudande.
  • Johanna Stakeberg
    Johanna Stakeberg
    CSR Västsverige
    Mobilnummer
    Description
    OM CSR VÄSTSVERIGE
    CSR Västsverige är Sveriges största, sektoröverskridande nätverk för samhällsansvar och hållbar utveckling. Genom att erbjuda kompetensutveckling, inspiration, verktyg och kontaktnät stärker vi våra medlemmars förutsättningar att utveckla ett strategiskt CSR-arbete. Vi är även en arena för kunskaps- och erfarenhetsutbyte mellan privat, offentlig och idéburen sektor samt akademi. CSR Västsveriges vision är en region där alla verksamheter tar ansvar och gör skillnad för världen.
  • Mariah Ben Salem Dynehäll
    Mariah Ben Salem Dynehäll
    Drivhuset
    Mobilnummer
    Description
    OM DRIVHUSET
    Drivhuset hjälper nya och befintliga entreprenörer att starta och driva företag eller på andra sätt förverkliga sina idéer. Genom att erbjuda vägledning, utbildning, entreprenörsprogram och konkreta verktyg stöttar vi framtidens företag och fler entreprenöriella individer.
  • Annelie Sackelius
    Annelie Sackelius
    Framtidsfrön
    Phone
    Mobilnummer
    Description
    OM FRAMTIDSFRÖN
    FramtidsFrön är en ideell, icke vinstdrivande förening som arbetar med att utbilda och inspirera pedagoger i sitt arbete med entreprenörskap i undervisningen samt utveckla det entreprenöriella förhållningssättet inom förskola och grundskolan F-9.
  • Lena Nyström
    Lena Nyström
    Göteborgs Uppfinnareförening
    E-mail
    Mobilnummer
    Description
    OM GÖTEBORGS UPPFINNAREFÖRENING
    Göteborgs Uppfinnareförening är en ideell förening som skapar förutsättningar för medlemmarna att komma framåt i idéprocessen och att kunna nå marknaden med sin uppfinning. Är du nyfiken på eller har stort intresse för att utveckla morgondagens innovativa produkter eller tjänster? Då kan du bli vår nästa medlem!
  • Jan Svensson
    Jan Svensson
    Mikrofonden
    Mobilnummer
    Description
    OM MIKROFONDEN VÄST
    Mikrofonden Väst erbjuder garantier och finansiering till föreningar, kooperativ, samfund, sociala företag, stiftelser, byalag och utvecklingsgrupper i Västra Götaland. Bistår även med hjälp vid crowdfunding-initiativ.
    Company
    Company
    Mikrofonden Väst
  • Claes Åberg - NyföretagarCentrum Göteborgsregionen
    Claes Åberg
    Nyföretagarcentrum Göteborgsregionen
    Mobilnummer
    Description
    OM NYFÖRETAGARCENTRUM GÖTEBORGSREGIONEN
    NyföretagarCentrum Göteborgsregionen ger dig som funderar på att starta eget företag, eller redan har startat, kostnadsfri och konfidentiell rådgivning. Vi har erfarna och oberoende rådgivare som själva är företagare som du kan bolla din idé med. Vi samarbetar också med ett nätverk av partners inom olika specialistområden som är viktiga för nyföretagare
    Company
    Company
    NyföretagarCentrum Göteborgsregionen
  • Ziyad Tarek
    Ziyad Tarek
    Support Group Network
    Mobilnummer
    Description
    Support Group Network
    Support Group Network är en icke-vinstdrivande organisation som driver behovsbaserade projekt som bidrar till bättre integration. Vi fungerar som ett paraply som samlar olika enskilda insatser som syftar till att stödja utrikesfödda att självorganisera och integrera i samhället. Via ÖDE-projektet vänder vi oss till entreprenörer med utländsk bakgrund som är på väg att starta eller redan driver ett företag.
    Company
    Company
    Support Group Network
  • Sofia Lundahl - Ung Företagsamhet
    Sofia Lundahl
    Ung Företagsamhet
    Description
    OM UNG FÖRETAGSAMHET
    Vi tror på unga människor och vill att de ska tro på sin egen företagsamhet. Är du intresserad av att starta ett UF-företag?
    Ung Företagsamhet är en politiskt obunden, ideell utbildningsorganisation. Sedan 1980 har vi utbildat gymnasieelever i entreprenörskap genom processutbildningen UF-företagande. Sedan 2010 arbetar vi även på grundskolan.
    Company
    Company
    Ung Företagsamhet
  • Alexandra Björk
    Alexandra Björk
    Venture Cup
    Mobilnummer
    Description
    OM VENTURE CUP
    Venture Cup is the competition for the entrepreneurs of tomorrow. Our purpose is to connect people with ideas with experts and the crowd, to ignite the creation of new businesses and empower the growth of Sweden. Since 1998 we have supported tens of thousands of entrepreneurs and helped nearly 15 000 ideas to blossom. We are the competition where ideas become businesses.

  • Lina Lundgren
    Lina Lundgren
    Business Region Göteborg
    Description
    OM BUSINESS REGION GÖTEBORG
    Business Region Göteborg förmedlar kunskap och kontakter, och vi hjälper entreprenörer och innovatörer göra sina affärsidéer till verklighet. Bland annat erbjuder vi en rad av kostnadsfria tjänster till dig, som bor runt om i Göteborgsregionen, som är nyfiken på eller vill starta eget företag.
    Company
    Company
    Business Region Göteborg