Människor i Yesboxs lounge

Välkommen till YESBOX lokaler

På YESBOX – Home of entrepreneurs uppstår unika och oväntade möten mellan industrihistoria och framåtanda. Mellan etablerade organisationer och företag, entreprenörer och innovatörer, storstad, förort och landsbygd. Vi ligger mitt i hjärtat av nästa innovationsepok - Gamlestadens fabriker, som varit en plats för idéutveckling, entreprenörskap och innovationer sedan 1621. Det var just här som framgångssagorna om Volvo och SKF tog sin början. Hemligheten, då som nu är att smarta lösningar uppstår i krockar och oväntade möten. 

Två personer på scen under inspelning i studio
I vår studio där det finns plats för ca 150 pers.

Yesbox är etablerat mitt i anrika Gamlestadens fabriker – en hållplats från centralstationen och en regional knutpunkt med pendeltåg. Här har vi idag två fastigheter; ett aktivitetshus för såväl fysiska som digitala möten på 560 kvm i två våningar (coworking lounge, kafédel, 3 stora möteslokaler för ca 150 pers. samt 10 mindre mötesrum i varierande storlek och funktion – samtliga fullutrustade med teknik för såväl fysiska som digitala möten). Vi har även en aktivitetsbaserad kontorsdel på 335 kvm (40 arbetsplatser med varierande storlek och funktion).  

Person som pekar på TV-skärm

Hyra våra lokaler

Vi kan i viss mån hyra ut lokaler till samarbetspartners och opinionsbildare som inte har sin verksamhet på Yesbox men som på annat sätt verkar för att utveckla hållbart entreprenörskap och/eller med entreprenörskap som drivkraft accelerera samskapande för innovation och ökat samhällsvärde. Det kan vara exempelvis offentlig sektor, näringsliv, akademi, innovationssystem eller andra delar av det entreprenöriella ekosystemet som har behov av att genomföra en entreprenörskapsaktivitet eller innovationsaktivitet i lokaler som våra – exempelvis sändning i vår nya studio. Intresseanmälan görs via kontakt@yesboxgoteborg.se

Människor i studio

Låna våra lokaler

Vi öppnar vid vissa tillfällen upp för entreprenörer och idébärare som går på rådgivning hos oss på Yesbox att låna våra lokaler kvällar eller helger för att kunna utveckla sitt värderbjudande vidare. Det kan vara exempelvis ett behov av lokaler för viktiga affärsmöten eller kundaktiviteter för att testa sitt koncept. Det kan också vara att du behöver hjälp med att spela in en pitch. Håll ögonen öppna på vår webbsida eller hör av dig till din rådgivare.