Hur gör jag verklighet av min idé?

Plats: Yesbox, B13 Gamlestadens fabriker, Gamlestadsvägen 4
Datum: onsdag 21 feb 2018
Tid: 17:30 - 19:00
Yesbox - Gör din idé kommersiellt gångbar

Seminarieserie i innovation, del 1: Från idé till affär - att utveckla sin idé. Har du en unik idé och vill göra den kommersiellt hållbar men vet inte riktigt hur du ska gå till väga. Hur kan du testa om din idé håller? Hur ska du börja?

Om du ställer dig dessa frågor så ska du komma till den första delen i vår seminarieserie om hur man utvecklar, skyddar och finansierar sin idé. Vid första tillfället går vi igenom hur utvecklingen av en idé kan gå till och vad som är viktigt att tänka på under processen. Hur kan du paketera din idé så att den går att sälja? Du får ta del av mallar och vi pratar om på vilket sätt Almi kan hjälpa till med både rådgivning och vilken typ av finansiering som finns i tidiga skeden

Välkommen till första delen i vår seminarieserie om hur man utvecklar, skyddar och finansierar sin idé. Du väljer om du vill gå på ett eller samtliga möten. Övriga delar i seminarieserien kommer att äga rum den 21 mars och den 18 april.

Föreläsare: Ola Rynge
Ola Rynge är innovations- & tillväxtrådgivare på Almi. Han har lång erfarenhet av att utveckla idéer och bolag i tidiga skeden, främst inom det digitala området, men även inom branscher som Medtech och Foodtech. Ola har varit med och startat flera riskkapitalfinansierade företag och har coachat många startups till framgång.

Seminariet är kostnadsfritt och vi bjuder på fika. Välkommen!
Observera! Utebliven utan avanmälan debiteras med 250:-