https://app.emarketeer.com/resources/20259/My_Images/frukostklubb-1920x1080.jpg

YESBOX Frukostklubb

Date and time21 maj 2024, 09:00 - 11:00
YESBOX
Location and addressYESBOX , Gamlestadens Fabriker, Hus B13, Väverigatan 4, Göteborg
Sub categories Starta företag, Utveckla företag
Aktivitetstyp Nätverksträff

 Välkommen på inspirerande mingel- och nätverksfrukost med andra entreprenörer! 

Anmälan

Snart är det Maj månad  och det betyder att det är äntligen dags för oss som är en del av det entreprenöriella Göteborg att ses på YESBOX igen!

Vi bjuder på frukost, ni får mingla och så får den som vill låna mikrofonen för att uppdatera alla om vem du är och vad du gör .

Vill man kan man även sitta kvar och co-worka då vi har öppet fram till 16.00

 

Välkommen till YESBOX - tillsammans blir vi bättre  :D

 

 

Närmsta hållplats för detta evenemang är Gamlestads Torg, Kristinedal eller Gamlestaden. 

YESBOX ligger bara några minuter från Centralstationen och du tar dig hit via spårvagn, buss eller tåg. I närheten ligger även Göteborgs första parkeringshus för cyklar. Hitta hit.

För att värna miljön strävar vi efter att anordna våra evenemang i lokaler som är lätta att nå med cykel, till fots eller med kollektivtrafik.  Vi erbjuder också digitalt deltagande i många av våra arrangemang, när det är möjligt och lämpligt. Mer om Business Region Göteborgs hållbarhetsarbete kan du läsa här .

Du blir ju så bra på bild! Därför kan vi ta chansen att spela in och fota denna tillställning för att publicera i våra kanaler. Vi kommer bara använda materialet i kommunikation kopplad till evenemanget. Säg till oss innan det börjar om du inte vill vara med.

Anmälan till event