https://app.emarketeer.com/resources/20259/My_Images/FUTV/BC_Yesbox/2023/230919_-_Funderar_du_p_att_starta_aktiebolag.jpg

Funderar du på att starta aktiebolag?

Date and time5 september 2024, 13:00 - 15:00
YESBOX
PlatsOnline via Teams
Sub categories Starta företag
Aktivitetstyp Webbinarium

Funderar du på att starta eller har du nyligen startat aktiebolag? Skatteverket svarar på dina eventuella frågor om att starta företag. 

Anmälan

Seminariet ger dig möjlighet att få svar på eventuella frågor och funderingar du har till Skatteverket om de regler och val som du behöver känna till i ditt företagande.

 

Under seminariet går vi igenom

Företagsform - Vi pratar om företagsformen Aktiebolag och dess för- och nackdelar företagsformen har, samt till vilka typer av företag företagsformen kan passa.

Registrering av företag - Vi går igenom de olika val du behöver göra i samband med registrering av ditt företag.

Momsregistrering,- Vi kommer att titta på vilka alternativ som finns tillgängliga för dig när det gäller skatteform och momsregistrering och ge dig tips om hur du kan göra de bästa valen för ditt företag.

Preliminärskatt - Vi kommer att förklara vad preliminärskatt är och varför det är viktigt att ha koll på det. Vi kommer också att ge dig konkreta tips på hur du kan beräkna din preliminärskatt och hur du kan göra för att betala den på ett smidigt sätt.

Frågestund - Möjlighet att ställa frågor du inte fått svar på från verksamt.se

 

TIPS! 

Inför seminariet rekommenderar vi att du besöker hemsidan verksamt.se för att hitta bra och nyttig information om att hjälpa dig vidare i processen att starta ett företag, Det kommer ge dig en bättre förberedelse inför seminariet.

 

Information

Datum: Torsdag 5 september

Tid: 13.00-15.00

Plats: Online via Teams, länk skickas ut 2 dagar innan. 

Arrangör: BRG Business Center

För vem: Workshopen passar bäst för dig som planerar starta företag eller det nyligen startade företaget.

 

Varmt välkommen! 

 

🔵 Läs mer om Starta Smart och om hur vi kan hjälpa dig att komma i gång med ditt företagande.

Anmälan till event