https://app.emarketeer.com/resources/20259/My_Images/FE/Driva/Hallbarhetsteaser_16-9.jpg

Framtidssäkra ditt företag

Date and time27 augusti 2024, 09:00 - 10:00
Business Region Göteborg
PlatsOnline via Teams
Sub categories Hållbarhet
Aktivitetstyp Webbinarium

Du gör garanterat redan mer hållbara val än vad du själv är medveten om och genom små förändringar kan du utnyttja kraften i en hållbar strategi och öka ditt företags lönsamhet.  

Hållbarhet är nyckeln till ett framgångsrikt företagande, men för en del kan kännas som en överväldigande uppgift - faktum är att hållbarhet inte behöver vara så krångligt som det verkar. Det är snarare en möjlighet för att öka företagets lönsamhet och skapa en positiv påverkan på samhället.

 

Ta del av vårt kostnadsfria webbinarium "Framtidssäkra ditt företag" där vi berättar mer hur du och ditt företag med ett hållbart förhållningssätt kan nå ökad lönsamhet. 

Vi kommer bland annat gå igenom:

  • Hur du kan använda hållbarhet som drivkraft för affärsutveckling
  • Introduktion till Gap-analysen, vars syfte är att identifiera "gapet", det vill säga skillnaden mellan organisationens nuvarande tillstånd och dess önskade framtida tillstånd. 
  • Omvända krav till motivation genom väsentlighetsanalysen
  • Förändring som bidrar och håller i sig (mål och koppling till verksamhetsstyrningen)

 

Webbinariet ger dig ett smakprov ur Hållbarhetshjulet - en workshopserie där vi reder ut begreppen och identifierar vad hållbarhet innebär för just ert företag och hur ni kommer igång, eller hur ni vidareutvecklar ert hållbarhetsarbete. Under tre workshoptillfällen får du träffa andra företagare för att utbyta kunskaper och erfarenheter under ledning av våra kompetenta hållbarhetskonsulter. Du får också konkreta tips och verktyg att ta med för att kunna fortsätta hållbarhetsarbetet efter workshoparna.

Läs mer om Hållbarhetshjulet här ->