Hoppa till huvudinnehåll

Circula® workshop i Göteborg

23 februari 2023, 13:00
Yesbox, Gamlestadsvägen 4
Varmt välkommen till en Circula workshop på Ekocentrum och Yesbox i Gamlestaden i Göteborg. Här lär du dig mer om hur du kan driva en cirkulär affärsverksamhet med hjälp av cirkulära affärsmodeller. Workshopen arrangeras av CirEko och är helt kostnadsfri – passa på att boka redan nu!

Circula® är en glädjefylld metod som inspirerar och ger kunskap om cirkulär ekonomi och cirkulära affärsmodeller där du som deltagare också får träna på att vara företagsam och innovativ med utgångspunkt från den cirkulära ekonomins affärs- och samhällsmöjligheter.

Med enkla medel får alla deltagare kartlägga sina förmågor och kompetenser och tilldelas olika cirkulära resurser för att börja bygga en cirkulär affärsidé. På kort tid tas spännande cirkulära verksamheter med en variation av produkter och tjänster fram som dessutom kan nyttja varandra i ett symbiotiskt utbyte.

Tid: Klockan 13:00-17:00

 

Anmäl dig på Ekocentrum.se
Aktivitetstyp

Kalender

We regularly offer knowledge-raising and inspiring seminars and workshops where you get the opportunity to develop as an entrepreneur. Take the chance to learn something new, keep an eye on our calendar.

Se alla envemang
https://app.emarketeer.com/resources/20259/My_Images/FUTV/BC_Angered/Fa_foretaget_att_vaxa_med_Instagram-Del1_Event-BRG-Business-Center.jpg

Få företaget att växa med Instagram - Del 1

Online via Teams
24 januari, 17:00
Business Region Göteborg
Frihamnsdagarna kick-off 2023

Frihamnsdagarna kick-off 2023

Yesbox
31 januari, 08:00
Frihamnsdagarna
gbg co-ops virtual reality

GBG Co-ops goes virtual reality

Online
31 januari, 17:00
Coompanion
https://app.emarketeer.com/resources/20259/My_Images/FUTV/BC_Yesbox/SKV-Starta-aktiebolag_EventBanner-BRG-Business-Center.jpg

Starta och driva aktiebolag (AB)

Online via Teams
14 februari, 13:00
Business Region Göteborg
Circula® workshop hero image

Circula® workshop i Göteborg

Yesbox
23 februari, 13:00
Visa cookie-information