https://app.emarketeer.com/resources/20259/My_Images/BlueBioBootcamps_-_Event_Banner.png

Blue Bio Bootcamps!

Date and time29 maj 2024, 10:00 - 17:00
YESBOX
Location and addressYESBOX , Gamlestadens Fabriker, Hus B13, Väverigatan 4, Göteborg
Sub categories Starta företag
Aktivitetstyp Evenemang

Är du ett företag med en verifierad idé som möter en utmaning inom den västsvenska delen av den blå bioekonomin?

Anmäl dig till Blue Bio Bootcamp i Göteborg den 29:e maj kl.10.00-17.00 på YESBOX! LÄNK

 

Blue Bio Bootcamps är en unik möjlighet att accelerera din startup med professionellt stöd och rådgivning från erfarna entreprenörer och investerare.

 

Vår Bootcamp är utformad för att ge dig den kunskap, nätverk och inspiration som behövs för att ta din affärsidé till nästa nivå. Under det intensiva endagseventet kommer du att:

  • Få feedback och vägledning: Pitcha din idé och få konstruktiv feedback från våra experter.
  • Lära dig från proffsen: Få insikter från framgångsrika entreprenörer och industriledare.
  • Få praktisk vägledning: Få praktiska verktyg och strategier för att bygga och skala din startup
  • Nätverka: Kom in till ett nätverk av likasinnade entreprenörer, investerare och affärsutvecklare – i Sverige och EU.

Vårt mål är att ge dig den rätta verktyg och stöd för att ”boosta” ditt företags framgångspotential. Vi tror på att stötta och främja innovation och ser fram emot att vara en del av din resa!

 

Bootcampen är öppna för entreprenörer, startups och små och medelstora företag med verifierade och skalbara affärsidéer och tillväxtpotential som kan stärka den blå bioekonomi i vår region.

Genom att delta i tävlingen får deltagarna exponering samt feedback, inspiration och tillgång till BlueBioClusters transnationella professionella nätverk. Blue Bio Bootcamps är helt kostnadsfritt och du få möjlighet att tävla om ett betalt mentorskap från vår Blue Bio Clusters mentornätverk!

 

Denna Bootcamp samordnas av Innovatum Science Park men stödjas av partners Almi Företagspartner Väst och Business Region Göteborg.

 

Gå till följande länk och ansök idag! Blue Bio Bootcamps - Blue Bioclusters

 

Anmälningen är öppen mellan den 25: april och den 15:e maj.

 

 

Närmsta hållplats för detta evenemang är Gamlestads Torg, Kristinedal eller Gamlestaden. 

YESBOX ligger bara några minuter från Centralstationen och du tar dig hit via spårvagn, buss eller tåg. I närheten ligger även Göteborgs första parkeringshus för cyklar. Hitta hit.

För att värna miljön strävar vi efter att anordna våra evenemang i lokaler som är lätta att nå med cykel, till fots eller med kollektivtrafik.  Vi erbjuder också digitalt deltagande i många av våra arrangemang, när det är möjligt och lämpligt. Mer om Business Region Göteborgs hållbarhetsarbete kan du läsa här .

Du blir ju så bra på bild! Därför kan vi ta chansen att spela in och fota denna tillställning för att publicera i våra kanaler. Vi kommer bara använda materialet i kommunikation kopplad till evenemanget. Säg till oss innan det börjar om du inte vill vara med.