https://app.emarketeer.com/resources/20259/My_Images/BRG_Generella_bilder/Social_1920x1080.jpg

Arbeta strategiskt på LinkedIn - Social Selling

Date and time23 oktober 2024, 17:00 - 19:00
Business Region Göteborg
PlatsOnline via Teams
Sub categories Starta företag
Aktivitetstyp Workshop

Så lär du dig bemästra konsten att skapa meningsfulla digitala relationer på LinkedIn och maximera dina affärsmöjligheter.

Anmälan

 

Konkurrensen ökar, AI tar stora kliv in i våra liv och riktiga relationer blir viktigare än någonsin. Det innebär att du behöver vara lika start på att bygga relationer i den digitala världen som du är IRL. Varför? För att de flesta av dina kunder finns online och de vill oftast skapa första kontakten där. Och är du inte aktiv och synlig i början av kundens resa så missar du många affärsmöjligheter. Vi gör affärer med individer och inte företag därför är det en nödvändighet att du lär dig jobba proffsigt och autentiskt med din personliga LinkedIn profil. 

 

Nu ger vi dig möjligheten att anmäla dig till våra workshops i sociala medier! Vi varvar föreläsning med praktiska övningar så att du själv får vara aktiv och även jobba tillsammans med andra i digitala grupprum. 

 

Upplägget:

Vi ses på teams där du ska vara aktiv genom att både lyssna på föreläsning och få jobba i break-out rum tillsammans med andra som vill bli strategiska på LinkedIn.

 

För vem?

Eventet passar dig som är småföretagare, nyligen startat och redan har ett LinkedIn- konto som du vill arbeta med för att få ett bättre resultat.

 


INFORMATION - LinkedIn/ Del 1

Datum: Tisdag 26 februari 

Tid: Klockan 17:00-19:00

Plats: Online via Teams

Pris: Kostnadsfritt, men antalet platser är begränsat.

Arrangör: BRG Business Center


 

Anmälan till event