Startmöte

Startmöte

City
Göteborg
måndag 16 dec 2019
17:00 - 19:00

Startmöte i grupp på Yesbox med Nyföretagarcentrum och ALMI ger dig en bred översikt hur det är att starta och driva företag.

Vi går igenom det mesta du behöver tänka på inför din företagsstart såsom Affärsplanens delar, Budget/Ekonomi/Finansiering, Företagsformer och lagstiftning. 

Efter startmötet får du en kod för att boka enskild rådgivning på Nyföretagarcentrum Göteborgsregionens hemsida. Det finns tid för enskilda frågor som är av intresse för hela gruppen. 

Startmötet är kostnadsfritt. 

Välkommen!

information och registrering
Datum
måndag 16 dec 2019
17:00 - 19:00
Plats
Yesbox
Address
Gamlestadens Fabriker Hus B13 Gamlestadsvägen 4
City
Göteborg
Kategori
Event type
Seminarium
Arrangör
Organiser
ALMI & Nyföretagarcentrum Göteborgsregionen
Logo wall

Titel
ARRANGÖRER

Almi
Beskrivning
Almis vision är att skapa möjligheter för alla bärkraftiga idéer och företag att utvecklas. Med rådgivning, lån och riskkapital möter vi kunderna i företagandets alla faser – från idéer till framgångsrika företag. Det omfattar såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som befintliga företag i en expansionsfas.
Nyföretagarcentrum Göteborgsregionen
Beskrivning
NyföretagarCentrum Göteborgsregionen ger dig som funderar på att starta eget företag, eller redan har startat, kostnadsfri och konfidentiell rådgivning. Vi har erfarna och oberoende rådgivare som själva är företagare som du kan bolla din idé med. Vi samarbetar också med ett nätverk av partners inom olika specialistområden som är viktiga för nyföretagare.