Logo nyföretagarcentrum

Nätverksträff med NyföretagarCentrum

City
YESBOX - Gamlestaden
tisdag 14 dec 2021
13:00 - 17:00

Nätverksträff med NyföretagarCentrum

VÄLKOMMEN till NyföretagarCentrum Göteborgsregionens första nätverksträff på nästan TVÅ ÅR!
Inget mer zoom:ande, äntligen får vi ses igen och det ska vi se till att göra storstilat! Mingel, julfika och framför allt två spännande föreläsningar!

Visste du av 80% av företagens värde ligger i saker du inte kan ta på; avtal, varumärken och arbetsmetoder. Dessa är immateriella tillgångar. Under denna eftermiddag kommer Anna Lundqvist från Patent- och registreringsverket (PRV) att hålla i föreläsning om hur du kan skydda och behålla kontrollen över ditt företags immateriella tillgångar!

Vi kommer även denna eftermiddag att få en föreläsning av Visma SPCS företagsexpert, Boo Gunnarsson, om hur du kan utveckla ditt företags marknadsföring och försäljning! Under denna föreläsning får du ta del av Boos kunskap och erfarenhet. Du kommer få konkreta tips på hur du kan tydliggöra ditt varumärke och din kommunikation med dina kunder.

Kvällen bjuder även på möjligheten att mingla med likasinnade inom entreprenörskap, skapande och start-up-världen. Nätverka, träffa oss och utvecklas som företagare, allt på en gång!

Anmälan
Evenemanget är kostnadsfritt och vi bjuder på enklare fika. Anmäl dig via länken senast den 10 december: https://forms.gle/UiTUt8JFW7sMAj1u8

 

Välkommen den 14 december kl 13-17 till Yesbox i Gamlestan!

information och registrering
Datum
tisdag 14 dec 2021
13:00 - 17:00
Plats
YESBOX
Address
Gamlestadsvägen 4
City
YESBOX - Gamlestaden
Kategori
Event type
Nätverkande
Arrangör
Organiser
NyföretagarCentrum Göteborgsregionen