Göran Adlén

Ledarseminarium 7/12: Arbetsplatsen efter pandemin

tisdag 07 dec 2021
15:30 - 18:00

Kommer allt att bli som förr? Kommer vi efter snart två år med en pandemi att återgå till det gamla sättet att arbeta? Det enkla svaret är nej, vi kommer att gå mot en gigantisk förändring!

Den här föreläsningen ger tankarna, idéerna och svaren om ett nytt arbetsliv. Ett arbetsliv där vi mår bättre, presterar mer och framför allt lyckas skapa bättre balans och mer glädje.

Föreläsningen bygger på studier och erfarenheter där vi nu tar med oss det bästa från två världar. En digital värld och en fysisk värld. Och så blandar vi ihop allt precis som man gör med en Gin och tonic. För det är väldigt få som älskar att dricka bara Gin och tonic är det inte så många heller som dricker bart, men tillsammans blir det världens mest populära drink. Precis så ska vi göra, vi tar det bästa från två världar och så skapar vi arbetsplatsernas Gin och tonic. En digilog arbetsplats.

Välkommen till en underhållande, reflekterande och tänkvärd eftermiddag med Göran Adlén, en av Sveriges mest prisade föreläsare som i över två decennium studerat vad som händer i vår omvärld. 
 
Det blir utmärkt tillfälle för mingel med andra företagare och ett tillfälle för oss på Expedition Framåt att tacka för ett annorlunda men fint år tillsammans med er innan vi tar nya tag inför 2022!

Ledarseminarium | Arbetsplatsen efter pandemin

Datum: Tisdag 7 december
Tid:  Kl. 15:30-18:00, registrering & mingel 15.30-16.00
Plats: YESBOX, Gamlestadens Fabriker hus B13, Gamlestadsvägen 4, Göteborg
Kostnad: Ingår kostnadsfritt för företagare som deltar i tillväxtprogrammet Expedition Framåt.

Lättare förtäring ingår. Om du får förhinder var god avboka dig eller meddela oss annars tillämpar vi en no-show-avgift på 500 kr.
För att värna miljön strävar vi efter att anordna våra evenemang i lokaler som är lätta att nå med cykel, till fots eller med kollektivtrafik. Närmsta hållplats för detta evenemang är Gamlestadens Station där spårvagnar 4, 7, 9 och 11 går.

För mer information kontakta Susanne Abildtrup på susanne.abildtrup@businessregion.se.

Notera att vi kan komma att dokumentera aktiviteten med foto och/eller film för att eventuellt 
publicera materialet i någon av våra offentliga kanaler vid ett senare tillfälle.

 

Ledarwebbinariet riktar sig till deltagare i Expedition Framåt
Denna inspirationsträff är en av förmånerna som ingår för företagare som deltar i tillväxtprogrammet Expedition Framåt. Vill du och ditt företag också delta? 
Kontakta vår koordinator Susanne Abildtrup på expeditionframat@businessregion.se så berättar hon mer!

information och registrering
Datum
tisdag 07 dec 2021
15:30 - 18:00
Plats
YESBOX - Home of Entrepreneurs
Kategori
Event type
Seminarium
Arrangör
Organiser
Business Region Göteborg
Logo wall