Drop-in affärsrådgivning

Kostnadsfri affärsrådgivning på drop-in

City
Göteborg
onsdag 11 dec 2019
13:00 - 16:00

Onsdagar 13.00-16.00 är du välkommen på kostnadsfri affärsrådgivning i Yesbox.

Almi, Coompanion, Drivhuset, Göteborgs Uppfinnareförening (GUF) och HandelsJuristerna är på plats för att hjälpa dig utveckla dina idéer.

Mötet fungerar som en första kontakt med våra rådgivare och är begränsat till 30 minuter, där vi utgår från ditt affärsrådgivningsbehov och hjälper dig att prioritera för att du ska kunna ta nästa steg i ditt företagande.

Det går att få rådgivning både på engelska, persiska och arabiska.

Ingen föranmälan krävs. Hjärtligt välkommen!

information och registrering
Datum
onsdag 11 dec 2019
13:00 - 16:00
Plats
Yesbox
Address
Gamlestadens Fabriker Hus B13 Gamlestadsvägen 4
City
Göteborg
Kategori
Event type
Rådgivning
Arrangör
Organiser
Almi, Coompanion, Drivhuset, Göteborgs Uppfinnareförening (GUF) och HandelsJuristerna
Logo wall

Titel
ARRANGÖRER

Almi
Beskrivning
Almis vision är att skapa möjligheter för alla bärkraftiga idéer och företag att utvecklas. Med rådgivning, lån och riskkapital möter vi kunderna i företagandets alla faser – från idéer till framgångsrika företag. Det omfattar såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som befintliga företag i en expansionsfas.
Coompanion
Beskrivning
Ska ni starta företag tillsammans? Vi ger er kostnadsfri rådgivning där ni får hjälp med allt ni behöver tänka på kring organisation, samarbete, möjligheter och risker. Vi hjälper även företag som vill samverka om till exempel en lokal eller gemensamt erbjudande.
Drivhuset
Beskrivning
Drivhuset hjälper nya och befintliga entreprenörer att starta och driva företag eller på andra sätt förverkliga sina idéer. Genom att erbjuda vägledning, utbildning, entreprenörsprogram och konkreta verktyg stöttar vi framtidens företag och fler entreprenöriella individer.
Göteborgs Uppfinnareförening
Beskrivning
Göteborgs Uppfinnareförening är en ideell förening som skapar förutsättningar för medlemmarna att komma framåt i idéprocessen och att kunna nå marknaden med sin uppfinning. Är du nyfiken på eller har stort intresse för att utveckla morgondagens innovativa produkter eller tjänster? Då kan du bli vår nästa medlem!
HandelsJuristerna
Beskrivning
HandelsJuristerna är en studentdriven juristbyrå i Göteborg. Vi hjälper stora till små företag med allt från användarvillkor till aktieägaravtal. På HandelsJuristerna jobbar Handelshögskolans mest ambitiösa studenter. För många konsulter har det varit en språngbräda ut i arbetslivet. Målet med företaget är att göra juridik mer lättillgängligt på den breda marknaden samt att få en stor dos av studentnytta på vägen!