Person som bär kassar

Framtiden är hållbar – Kick-off

City
Göteborg
tisdag 01 feb 2022
08:15 - 12:00

För företag inom handel, restaurang, café och besöksnäring

Inspiration och praktiska tips för att hitta just ditt unika sätt att genom hållbarhet skapa mer affärsnytta. Välkommen till en förmiddag på Radisson Blu Scandinavia där du får möjlighet att bygga din kunskap inför framtiden tillsammans med andra i branschen.

Hållbarhet har blivit en drivkraft för Göteborg och en av våra starkaste fördelar. Hållbarhetsarbetet inom handel, restaurang, café och besöksnäring pågår för fullt – ändå är vi bara i startgroparna. Möjligheterna är många! Förändringstakten och kraven från kunderna kommer att öka, därför är det viktigt att även du hänger med. Genom ökad insikt, förståelse och kunskap kan du tydligare se hur hållbarhetsabetet kan stärka ditt företag, samt hur du – med både små och stora steg – kan vara med i den omställning som sker just nu.

Vi kommer att få korta presentationer från olika aktörer om vad som händer i staden och de senaste trenderna inom konsumtion. Du får även höra kollegor från branschen som påbörjat sin hållbarhetsresa. Hur går de tillväga och vad har de för tankar kring framtiden? 

Välkommen!
 

Datum: 1 februari 2022 

Tid: Kaffe och smörgås serveras från kl.7.30. Programmet pågår kl.08.15 - 12.00. Därefter serveras lunch till de som önskar.

Plats: Radisson Blu Scandinavia, Södra Hamngatan 59, Göteborg

Sista anmälningsdatum: 25 januari

Kostnad: Kostnadsfritt (ej avbokad anmälan per 31 januari debiteras dock med 595 kr). Frukostsmörgås och kaffe, föreläsningsprogram, samt avslutande lunch ingår.

Övrigt: För att göra rätt beställning och slippa onödigt matsvinn vill vi veta om du stannar och äter lunch. Ange om du vill ha lunch samt eventuell specialkost vid anmälan. 

OBS! Vaccinbevis krävs för att delta. Du kan hämta ditt vaccinationsbevis här: https://covidbevis.se/

Kontakt: Karin Forsberg, Business Region Göteborg, 073-057 73 58, karin.forsberg@businessregion.se 

Ett mer detaljerat program kommer att finnas på https://www.businessregiongoteborg.se/evenemang i januari.

information och registrering
Datum
tisdag 01 feb 2022
08:15 - 12:00
Plats
Radisson Blu Scandinavia
Address
Södra Hamngatan 59
City
Göteborg
Kategori
Event type
Workshop
Arrangör
Organiser
Business Region Göteborg
Logo wall