möte

Digitalt seminarium - Att sälja med framgång

onsdag 16 dec 2020
14:00 - 16:00

Om att förstå dina kunder och underlätta köp

För dig som är på väg att starta, nyligen har startat företag eller fortfarande känner dig som nybliven företagare. Framgångsrikt företagande bygger till stor del på att förstå marknadens behov. Men ofta behövs det mer. Du måste också ha kunskap om dina kunders motivation att köpa och vad som avgör om kunderna köper.

Seminariet ”Att sälja med framgång” ger dig kunskap och inspiration om hur du kan arbeta effektivt med din marknadsföring och försäljning. Kort sagt handlar det om hur du kan göra det enkelt för kunden att köpa av dig. Efter seminariet har du kunskap och verktyg för att dina kunder ska förstå hur dina tjänster/produkter kan göra skillnad för kunden. Under föreläsningen går vi igenom:
• Hur du kan förstå din kunds behov
• Kundens köpresa
• Grunderna i digital marknadsföring (trender, kanaler och tips)

Våra startseminarier består både av inspiration och nyttig information. Men det som kommer att tillföra dig mest, är vi säkra på, är dialogen med andra företagare i samma situation. Seminarierna ger stort utrymme till att diskutera möjligheter och utmaningar med andra entreprenörer. Låt oss ta dig några steg närmare ett långsiktigt lönsamt och växande företag.

OBS: länk sänds via mail dagen före.

information och registrering
Datum
onsdag 16 dec 2020
14:00 - 16:00
Plats
Digitalt
Kategori
Event type
Digitalt seminarium
Arrangör
Organiser
Almi Väst