Är du en konstnärssjäl mellan 15 och 30 år som vill förverkliga en meningsfull idé? Träffa Musicalica den 9 oktober på Yesbox - Home of entrepreneurs

Är du en konstnärssjäl mellan 15 och 30 år och vill förverkliga en meningsfull idé?

City
Göteborg
onsdag 09 okt 2019
18:00 - 19:30

Då är du välkommen på informationsträff den 9 oktober!

Drivhuset kommer under vintern 2019 att genomföra pilotprojektet Change of Art i samarbete med kulturföreningen Musicalica, och söker nu ungdomar som vill lyfta viktiga samhällsfrågor med kultur som verktyg. 

Visionen är till exempel att ni ska genomföra ett event, utställning eller liknande med ett tema som lyfter samhällets utmaningar innan årsslutet. Det går även bra om ni vill påbörja en process och utveckla er idé med vår hjälp, även om ett event inte genomförs under 2019.

Blir du eller er grupp valda till projektet får ni en coach och handledare som kommer att vägleda er under projektets gång. Vi kommer också ha workshops och nätverkande tillsammans med projektets andra grupper.

Låter det spännande? Anmäl dig då till vår informationsträff! 

Vid frågor och funderingar, mejla sabina.renck@drivhuset.se, tel 0707742761

Varmt välkomna!

information och registrering
Datum
onsdag 09 okt 2019
18:00 - 19:30
Plats
Yesbox, Hus B13, Gamlestadens fabriker
Address
Gamlestadsvägen 4
City
Göteborg
Kategori
Event type
Seminarium
Arrangör
Organiser
Drivhuset
Logo wall

Titel
ARRANGÖRER

Drivhuset
Beskrivning
Drivhuset hjälper nya och befintliga entreprenörer att starta och driva företag eller på andra sätt förverkliga sina idéer. Genom att erbjuda vägledning, utbildning, entreprenörsprogram och konkreta verktyg stöttar vi framtidens företag och fler entreprenöriella individer.
Musicalica
Beskrivning
Vi är en Kultur och Musikalförening som bildades av en grupp eldsjälar i Göteborg. Till oss är du välkommen vara sig du vill stå på scen, komponera, skriva manus, arbeta med rekvisita eller varför inte vara publikvärd?